Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Mina ]

02. 09. 2017. 15:19   >>  14:50

AEROMITING U RUSIJI

Pao "Antonov", poginuli piloti

Blizu grada Balašika u moskovskoj oblasti dva člana posade aviona Antonov An-2 poginula su danas nakon što se njihov avion srušio na zemlju dok je izvodio rutinsku vježbu na aeromitingu.

                                       

"Potvrđujemo da se avion srušio, a, prema našim preliminarnim rezultatima, dva člana posade koji su bili u avionu su poginuli", rekao je agenciji AFP portparol moskovske regionalne policije.

Prema njegovim riječima, niko od gledalaca nije povrijeđen, a policija istražuje uzroke nesreće. Ruski mediji objavili su video snimak nesreće koji pokazuje kako propeler aviona gori nakon pada.

Jednomotorni avioni An-2 počeli su da se proizvode poslije Drugog svetskog rata i obično su korišćeni za transport.

Aeromiting je organizovan povodom 70. godišnjice od početka proizvodnje tog modela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније