Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

19. 09. 2017. 17:23 >> 16:52
2

VJEŽBA ZAPAD 2017.

Ruski helikopter pucao u publiku

Dva novinara ranjena su kada je ruski vojni helikopter slučajno ispalio projektil u neposrednoj blizini posmatrača tokom vojne vježbe "Zapad 2017" na zapadu Rusije, javio je danas ruski portal 66.ru.

                           

Vojska Rusije priznala je da se incident dogodio, ali je negirala da je to bilo juče, ne navodeći kada se i gdje to dogodilo, navodi 66.ru.

Portal 66.ru prenio je da su u incidentu ranjena dva novinara i uništena dva automobila, kao i da se on dogodio juče ili prekjuče na poligonu "Lužski" u blizini Sankt Peterburga. Taj poligon juče su posjetili predsednik Rusije Vladimir Putin i ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

U video klipu postavljenom na tom sajtu vide se dva vojna helikoptera u niskom letu, od kojih jedan ispaljuje projektil koji eksplodira nekoliko metara od jednog čovjeka.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније