Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta/B92 [ Objavila R.B. ]

23. 09. 2017. 14:13   >>  13:44

NOVA PROBA?

Slabiji potres u Sjevernoj Koreji

Zemljotres magnitude 3,0 zabilježen je u Sjevernoj Koreji na područnju na kojem je ta zemlja nedavno izvela nuklearnu probu, ali je potres označen prirodnim, javila je meteorološka služba Južne Koreje. Kineski Seizmološki centar, međutim, saopštio je da je do njega došlo zbog "sumnjive eksplozije".

Prema riječima zvaničnika južnokorejske meteorološke službe, zemljotres je zabilježen u blizini mjesta Kilju, na sjeveroistoku Sjeverne Koreje.

Dodaje se da je jasno da potres nije izazvala vještačka eksplozija.

Sjeverna Koreja je 3. septembra u blizini mjesta današnjeg potresa izvela šestu i najsnažniju nuklearnu probu.

Ako bi se, ipak, potvrdili stavovi da je u pitanju nuklearno testiranje, to bi bio sedmi od kada je Kim Jong Un na vlasti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније