Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Mina ]

24. 09. 2017. 18:43 >> 18:16

PJONGJANG UPOZORAVA

Američka vojna opcija bi dovela do tragedije

Sjeverna Koreja upozorila je danas Sjedinjene Američke Države (SAD) da bi bilo kakva američka vojna operacija protiv njih izazvala, kako su kazali, najtragičniji kraj za SAD.

"Sjeverna Koreja će ozbiljno razmotriti najjači odgovor do sada i o velikom proglasu našeg rukovodstva u vezi SAD ne treba zanemariti matorog ludaka", navodi se u saopštenju Azijsko-pacifičkog mirovnog komiteta Sjeverne Koreje, organa Radničke partije.

U saopštenju se navodi da, ukoliko SAD potcijene moć i volju Sjeverne Koreje i nastave sa bezobzirnim vojnim rješenjem, doći će do "najtragičnijeg kraja američkog carstva".

Komitet je saopštio da je prijetnja američkog predsjednika Donalda Trampa, izrečena na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) u Njujorku da će totalno uništiti sjevernokorejski režim, proglašenje rata, prenosi južnokorejska agencija Jonhap.

"Ne možemo da ne uradimo ništa povodom toga", navodi se u saopštenju, i dodaje da mole UN da ne dozvole takve komentare na podijumu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније