Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila R.B.

03. 10. 2017. 21:45 >> 21:16
5

ŠPANSKI KRALJ

Felipe VI osudio organizatore referenduma

Španski kralj Felipe VI osudio je organizatore referenduma u Kataloniji zbog toga što su “stavili sebe iznad zakona”, prenosi BBC.

U televizijskom obraćanju naciji u utorak uveče Felipe VI je rekao da je "neodgovorno ponašanje" katalonskih lidera ugrozilo društvenu harmoniju u Kataloniji, optužujući ih za razbijanje demokratskih principa i podjelu katalonskog društva, prenosi RSE.

"Danas je katalonsko društvo podijeljeno i u sukobu", naveo je.

Dodao je i da je španska kruna snažno posvećena španskom ustavu i demokratiji i naglasio svoju posvećenost "jedinstvu i očuvanju Španije".

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније