Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

05. 10. 2017. 08:28 >> 07:58

SASLUŠANA U FBI

Pedokova prijateljica nije znala za napad

Devojka masovnog ubice iz Las Vegasa Stivena Pedoka izjavila je da nije znala šta on namjerava da uradi i da je skrhana zbog žrtava.

 

 

 

Advokat Pedokove djevojke, Merilu Denli (62), pročitao je saopštenje nakon što su je juče saslušali agenti Federalnog istražnog biroa (FBI).

Denli se u nedjelju, u vrijeme masovnog ubistva u Las Vegasu, nalazila izvan SAD i rekla je da ju je Pedok poslao da posjeti svoju porodicu na rodnim Filipinima.

Denli je za Pedoka rekla da je bio "ljubazan, obziran i tih čovjek" i da se nadala da će imati budućnost sa njim. Rekla je i da je u prvom trenutku bila veoma radosna kada joj je poslao pare na Filipine da kupi kuću za svoje roditelje, ali da se kasnije zabrinula da je to možda način da raskine sa njom.

"Nikada mi nije palo na pamet da planira nasilje protiv bilo koga", rekla je Denli policajcima.

Merilu Denli, koja je prema navodima medija rođena na Filipinima, australijska je državljanka. Ona je emigrirala u SAD kada je imala 20 godina, da bi radila u kockarnicama.

Stiven Pedok je u nedjelju ubio 59 ljudi i ranio više stotina na festivalu kantri muzike u Las Vegasu, na kojem se okupilo više hiljada ljudi. On je na okupljene ljude pucao sa 32 sprata obližneg hotela Mendelej Bej, a kako je saopšteno, izvršio je samoubistvo prije nego što su policajci upali u njegovu hotelsku sobu.

Policija još istražuje motive njegovog napada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније