Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

05. 10. 2017. 11:20 >> 10:50

MUNICIJA DŽIHADISTA

Ruska vojska uništila skladište u Siriji

Ruska vojska saopštila je danas da je u Siriji uništila "jedno od najvećih skladišta municije" džihadista grupe Tahrir al Šam, koju čine pripadnici bivšeg sirijskog ogranka Al Kaide.

 

 

 

"Ruska avijacija je uništila najveće skladište municije Tahrir al Šam kod Abu Duhura" u sirijskoj provinciji Idlib na sjeverozapadu, izjavio je portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

Prema njegovim riječima, u skladištu je bilo "više od hiljadu tona municije" za artiljeriju.Konašenkov je rekao da je u bombardovanju lokacije gdje se održavao sastanak džihadista ubijeno 49 boraca među kojima sedam komandanata Tahir al Šama.

Vazdušni napadi sprovedeni su krajem septembra.

Ta džihadistička grupa demantovala je da su njeni borci ubijeni u napadu ruske avijacije.Više od 330.000 osoba poginulo je od početka rata u Sriji 2011. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније