Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 10. 2017. 22:07 >> 21:37

PUTIN TVRDI

Trampovi neprijatelji blokiraju njegov program

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da su predsjednika SAD Donalda Trampa politički protivnici spriječili da ispuni predizborna obećanja.

Putin je na spoljnopolitičkom forumu u Sočiju rekao da je Trampova nepredvidivost povezana sa "snažnim otporom u SAD".

Prema njegovim riječima, Trampov politički protivnici "mu nijesu dozvolili da ispuni predizborna obećanja".

Ruski lider je dodao da Rusija ostaje otvorena za saradnju sa SAD.

Rusija je bila zadovoljna Trampovim izborom za predsjednika SAD ali nade u poboljašanje odnosa s Vašingtonom su raspršene istragama Kongresa i Federalnog istražnog biroa (FBI) o vezama Trampove kampanje s Rusijom.

Putin je takođe upozorio da će Moskva recipročno odgovoriti na svako ograničenje rada ruskih medija u SAD.

Prema Putinu, Rusija će "odmah recipročno odgovoriti" ako Vašington nametne restrikcije televizijskoj mreži RT i agenciji Sputnjik.

RT je saopštila da se suočava sa zahtjevom SAD da se registruje kao strani agent i priloži detaljne lične podatke za sve zaposlene, što je zahtjev koji ta medijska kuća tumači kao pokušaj da je izbace iz SAD-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније