Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: B.V. [ Beta ]

21. 10. 2017. 14:52   >>  14:22

POLICIJA SAOPŠTILA

Uhapšen napadač iz Minhena

Njemačka policija je saopštila da je uhapsila jednog muškarca nakon današnjeg napada nožem u Minhenu u kojem su lakše povrijeđene četiri osobe.

 

Policija je navela da je taj muškarac uhapšen rano jutros oko tri sata nakon incidenta u blizini centra Minhena, dodajući da se njegov izgled poklapa sa opisima očevidaca.

Kako je navedeno, jedan muškarac je nožem napao šest osoba na različitim lokacijama u toj oblasti, od kojih je četvoro zadobilo lakše povrede.

Policija u Minhenu je prethodno pozvala ljude na području minhenskog Trga Rozenhajm da ne napuštaju svoje domove poslije današnjeg incidenta.

Vlasti su navele da je napadač star oko 40 godina, "korpulentan", s kratkom plavom kosom, neobrijan i da je nosio sive pantalone, zelenu jaknu i ranac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније