Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

23. 10. 2017. 08:35 >> 08:04

TRI ŽENE SAMOUBICE

U Nigeriji 13 mrtvih u tri samoubilačka napada

U napadima tri žene samoubice u Nigeriji poginulo je 13 i ranjeno 16 osoba, saopštile su danas vlasti u Majduguriju, glavnom gradu nigerijske savezne države Borno.

 

 

 

"Prva žena se digla u vazduh oko 22.00 po lokalnom vremenu ispred jednog restorana u Majduguriju. U tom napadu je stradalo 13 osoba i šest je ranjeno", naveli su vojni izvori, javila je agencija Frans pres.

Druga žena se digla u vazduh ispred jednog izbjegličkog kampa u istoj četvrti grada i u tom napadu je ranjeno deset osoba.

Treća žena nije uspjela da do kraja aktivira pojas eksploziva i u tom napadu nije bilo žrtava, dodali su isti izvori.

Nigerijska država Borno je utočište raznih džihadističkih grupa, među kojima je Boko haram najaktivnija grupa koja zagovara radikalno tumačenje šerijatskog zakona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније