Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

23. 10. 2017. 14:57 >> 14:25

JAPANSKI MINISTAR

Nuklearne mogućnosti dostigle kritične razmjere

Japanski ministar odbrane, Itsunori Onodera izjavio je danas da su nuklearne i balisitčke mogućnosti Sjeverne Koreje dostigle kritične razmjere, bez presedana.

Onodera je rekao da ta prijetnja znači da njegova zemlja i Južna Koreja i SAD moraju da preduzmu "različite korake".

Ministar nije govorio o detaljima odgovora Japana, Južne Koreje i SAD.

Onodera se danas sastaje sa američkim ministrom odbrane Džimom Matisom i ministrom odbrane Južne Koreje Song Jang Moom na Filipinima.

Japanski premijer Šinzo Abe, čija je koalicija pobijedila na prijevremenim parlamentarnim izborima, izjavio je ranije danas da će prioritet njegove diplomatije biti suočavanje s prijetnjom iz Sjeverne Koreje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније