Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2017. 10:17 >> 09:47

ZADNJEG DANA NA POSLU

Radnik Tvitera deaktivirao Trampov nalog

Tviter nalog @realdonaldtrump američkog predsjednika Donalda Trampa bio je "nenamjerno deaktiviran" na 11 minuta zbog greške jednog od zaposlenih, objavila je ta kompanija.

Kako navodi CNN i sam Tviter, zaposlenom koji je deaktivirao Trampov nalog to je bio posljednji dan na poslu, prenosi Index.hr.

"Otkrili smo da je to učinio zaposleni za podršku klijentima, sprovodimo internu istragu", naveo je Tviter u tvitu dodajući da poduzimaju korake kako bi to ubuduće spriječili.

Predstavnik Tvitera odbio je da dodatno komentariše taj slučaj, a Bijela kuća još nije odgovorila na zahtjev za komentar.

Tramp je opsežno koristio poruke na Tvitteru kako bi napao svoje protivnike i promovisao svoje politike, kako tokom predsjedničke kampanje, tako i od preuzimanja dužnosti u januaru ove godine. Trenutno ima 41,7 miliona pratilaca na Tviteru.

"Veliki porezni rez danas. Lobisti opsjedaju Kapitol Hil, ali republikanci će se držati čvrsto i učiniti ono što je dobro za Ameriku", napisao je Tramp u svom prvom tvitu nakon što mu je nalog ponovno aktiviran.

Tramp na Tviteru ima i sližbeni nalog @POTUS.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније