Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

06. 11. 2017. 10:21 >> 09:50

19 OSOBA NESTALO

Vijetnam: Tajfun odnio 44 života

Snažan tajfun koji je pogodio Vijetnam odnio je najmanje 44 života i pričinio veliku materijalnu štetu duž južne i centralne obale te azijske zemlje, saopštili su danas vijetnamski zvaničnici.

Vlasti su navele da se 19 osoba vode kao nestale poslije naleta tajfuna "Demri" u subotu, uključujući i devet članova posade teretnog broda koji je potonuo kod pokrajine Nanj Hoa.

Više od 116.000 kuća je srušeno ili oštećeno kada je tajfun, drugi u posljednjih mjesec dana, pogodio Vijetnam i uzrokovao nestanak struje u regionu.

Očekuje se da će obilne padavine trajati do utorka, svega nekoliko dana uoči početka azijsko-pacifičkog ekonomskog samita (APEK) na kojem će, između ostalih, učestvovati i predsjednici SAD, Rusije i Kine, Donald Tramp, Vladimir Putin i Si Đinping.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније