Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

09. 11. 2017. 10:11 >> 09:46

KREMLJ POTVRDIO

Putin i Tramp u petak u Vijetnamu

Ruski predsjednik Vladimir Putin sastaće se predsjednikom SAD Donaldom Trampom u petak u Vijetnamu, saopštio je danas Kremlj, dok je američka diplomatija manje konkretna oko tog susreta.

"Sastanak će biti 10. novembra", rekao je savjetnik Kremlja Juri Ušakov, prenosi ruska novinska agencija TASS navodeći da se o vremenu sastanka još dogovara.

Dvojica lidera koji su prvi put razgovarali u julu na margini samita G20 u Hamburgu, u Njemačkoj, će od petka učestvovati na samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (Apek) u Danangu u Vijetnamu.

Državni sekretar SAD Reks Tilerson na pitanje novinara u Pekingu, gdje se nalazi u pratnji američkog predsjednika, rekao da takav sastanak još nije dogovoren.

"Nije bilo dogovora o zvaničnom bilateralnom sastanku", rekao je Tilerson.

U razgovoru sa novinarima na predsjedničkom avionu u nedjelju, Tramp je govorio i o sastanku sa svojim ruskim kolegom.

"Mislim da je predviđeno da se sastanem sa Putinom. Želimo Putinovu pomoć oko Sjeverne Koreje", rekao je tada Tramp.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније