Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug/B92 ]

10. 11. 2017. 08:56 >> 08:26

OBOJICA U VIJETNAMU

Ništa od sastanka Putin - Tramp

Predsjednik SAD Donald Tramp neće se sastati na marginama azijsko-pacifičkog samita u Vijetnamu sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, saopštila je Bela kuća.

Dvojica lidera nalaze se u Vijetnamu, ali kako prenosi Rojters, do sastanka, koji je najavljivan, neće doći.

“Sastanak nije bio potvrđen. Biće na istom mjestu, a da li će naletjeti jedan na drugog i reći zdravo - zasigurno je moguće i vjerovatno, ali zvaničan sastanak nije pribilježen na kalendaru“, saopštila je portparol Bijele kuće Sara Sanders.

Rojters prenosi da su ruske agencije objavile da je portaparol Kremlja Dmitrij Peskov kazao da se na eventualnom sastanku Putina i Trampa i dalje radi.

"Razgovori se nastavljaju. Ništa još nije razjašnjeno", rekao je Peskov.

Tramp je jutros stigao u Vijetnam na samit APEC što mu je četvrta stanica na 12-dnevnoj turneji po Aziji. Iz Bijele kuće je najavljeno da će Tramp u govoru koji će održati u Da Nangu iznijeti američku viziju "slobodnog i otvorenog Indo-pacifičkog regiona".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније