Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

11. 11. 2017. 10:29 >> 09:58

TRAMP I PUTIN SE SLAŽU

Kremlj:Nema vojnog rješenja rata u Siriji

Američki predsjednik Donald Tramp i ruski predsjednik Vladimir Putin slažu se da ne nema vojnog rješenja rata u Siriji, navodi se u zajedičkom saopštenju koje je prenio Kremlj.

 

 

 

"Predsjednici se slažu da rješenje sukoba u Siriji nije vojno" i potvrdili su svoju "odlučnost da pobijede Islamsku državu", objavljeno je na sajtu Kremlja.

Prema Moskvi, saopštenje je usklađeno tokom samita zemalja Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Danangu, u Vijetnamu.

Predsjednici su takođe ocijenili da je potrebno uložiti dodatne napore kada je u pitanju humanitarna situacija u Siriji, navodi takođe Kremlj.

Iako je bilo najavljeno da će zvanični sastanak dvojice predsjednika biti održan na marginama samita APEC-a, Bijela kuća je pred Trampov dolazak u Vijetnam saopštila da do toga neće doći.

Tramp i Putin se jesu pozdravili i rukovali pred gala večeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније