Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio P.R. [ Beta ]

11. 11. 2017. 13:59 >> 13:35
2

"PUTIN MI JE REKAO"

Tramp: Rusija se nije miješala u izbore

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da mu je ruski kolega Vladimir Putin rekao da se "nije miješao" u američke predsjedničke izbore tokom kratke razmjene riječi u Danangu u Vijetnamu.

"On (Putin) mi je rekao da se apsolutno nije miješao u naše izbore", rekao je Tramp novinarima u avionu na putu od Dananga ka Hanoju.

"Svaki put kad me vidi, kaže mi da to nije uradio i stvarno mu vjerujem kad mi to kaže", rekao je Tramp i dodao da se Putin osjeća uvrijeđenim zbog otpužbi da se Rusija miješala u izbore u SAD.

Tramp je kazao kako misli da se Putin osjeća veoma uvrijeđenim zbog toga. 

Tramp je dodao da je za SAD važno da imaju dobre odnose s Rusijom zbog Sjeverne Koreje, koja je trenutno najveći američki problem.

Putin: Rusko miješanje u SAD besmislica

Ruski predsjednik Vladimir Putin ocijenio je danas kao "besmislice" optužbe o navodnom ruskom miješanju u američke predsjedničke izbore.

"Sve što je povezano s ruskim dosijeom u SAD predstavlja dokaz o borbi unutrašnje politike u toj zemlji... To je besmislica", rekao je Putin novinarima poslije sastanka Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (Apek) u Danangu u Vijetnamu.

U tim optužbama između ostalog se pominje da je jedna Putinova nećaka navodno imala kontakte 2016. s bivšim savjetnikom Trampove predizborne kampanje.

"To su besmislice", rekao je Putin.

Tramp i Putin su učestvovali na samitu zemalja Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEK).

Iako je bilo najavljeno da će zvanični sastanak dvojice predsjednika biti održan na marginama samita APEK-a, Bijela kuća je pred Trampov dolazak u Vijetnam saopštila da do toga neće doći.

Tramp i Putin su se pozdravili i rukovali pred gala večeru i kratko razmijenili nekoliko riječi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније