Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 07. 2013. 08:38 >> 08:38

SAN FRANCISKO

Srušio se avion, dvoje mrtvih

Dvije osobe su poginule, a više od 60 je povrijeđeno, kada se Boing 777 zapalio prilikom prinudnog slijetanja na aerodrom u San Francisku. Za sada se ne zna uzrok pada aviona, a američke televizije uživo prenose snimke aviona koji je u plamenu.

 

 

Avion kompanije "Ejziana erlajns" srušio se prilikom prinudnog slijetanja na aerodorom u San Francisku, javile su agencije.

Spasioci su izvijestili da je u avionu u vrijeme nesreće bilo 292 putnika i 16 članova posade. CNN je javio da je u pitanju prinudno slijetanje, te da se evakuacija putnika obavlja sa lijeve strane aviona.

Dejvid Jun, za kojeg se vjeruje da je bio jedan od putnika, javio je preko Tvitera da se avion prinudno spustio i da mu je otkinut rep.

 

"Većina ljudi izgleda da je dobro. Ja sam dobro. Spasioci su na sve strane, evakuišu povrijeđene", dodao je on.

Novinar "Skaj njuza" javio je s lica mjesta da izgleda da je upravo rep bio problem prilikom slijetanja, a da vatra zahvatila avion kad je bio na pisti.

Stefani Lejn, koja je takođe svjedok incidenta, navela je na Tviteru da je "avion slijetao pod pogrešnim uglom, prevrnuo se i eksplodirao". 

Aerodrom San Francisko je oko 20 kilometara udaljen od centra San Franciska, ukazao je CNN.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније