Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

13. 11. 2017. 12:05   >>  11:33

PREVRNUO SE BROD

Indija:Na rijeci Krišna stradalo 19 osoba

Broj žrtava nesreće koja se dogodila na rijeci Krišna kada se prenatrpan brod prevrnuo povećan je na 19, a i dalje ima nestalih osoba, saopštila je novi bilans jutros policija.

  

 

 

Zvaničnici su naveli da je 21 osoba otplivala na obalu nakon nesreće koja se dogodila u nedjelju, gdje su im pomogli žitelji obližnjeg sela u okrugu Krišna.

Više od 40 putnika i članova posade bilo je na brodu, dok je nosivost plovila bila 30 ljudi. Brod se prevrnuo dok se kretao ka obali rijeke.

Zvaničnici su naveli da nijedan putnik nije nosio pojas za spasavanje.Indijski premijer Narendra Modi izrazio je žaljenje zbog nesreće koju je nazvao "uznemirujućom".

"Moje misli su sa porodicama onih koji su izgubili svoj život", naveo je premijer Indije u pisanoj izjavi.Policija i spasilačke službe i dalje tragaju za nestalim osobama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније