Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

16. 11. 2017. 11:18   >>  10:48 1

BIĆE PRODAT

Papa Franjo dobio Lamborgini

Lamborgini je napravio jedinstveni primjerak modela Huracan, koji je poklonio papi Franji.

Papa koji je poznat po tome što koristi skromne automobile za prevoz, blagoslovio je skupocjeno vozilo koje će biti prodato na dobrotvornoj aukciji.

Riječ je o jedinstvenom Huracanu, u verziji sa zadnjim pogonom, sa 580 ks i 540 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Automobil je ofarban u bijelo, sa zlatno-žutim detaljima u čast državnih simbola Vatikana, a primopredaji su prisustvovali papa Franjo, kao i šef Lamborginija, Stefano Domenikali.

Papa je tom prilikom blagoslovio ovaj specijalni Lamborgini i potpisao se na vozilo. "Papski" Huracan biće prodat na dobrotvornoj aukciji koja će se održati 12. maja 2018. u organizaciji kuće RM Sotheby’s.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније