Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

11. 02. 2013. 23:45 >> 23:42

PROTESTI

Tunis:Traže ostavku vlade

Tunižani okupljeni ispred narodne skupštine tražili su ostavku vlade na taj način pružajući podršku udovici opozicionara Šokrija Belaida čije je ubistvo prošle sedmice produbilo veliku političku krizu.

"Ova vlada mora da podnese ostavku danas, ne sjutra" izjavila je ona za agenciju AFP.

Suočivši se sa talasom nasilja nakon ubistva Belaida, premijer Hamadi Džebali je protivno mišljenju svoje stranke Enahda najavio da će do polovine sedmice formirati tehnokratsku vladu.


 

Portparol ministarstva unutrašnjih poslova Haled Taruš izjavio je danas za agenciju AFP da "nekoliko ekipa radi na rasvjetljavanju ovog užasnog zločina".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније