Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

28. 11. 2017. 17:04 >> 16:38
1

FINANSIJKI CENTAR

Lažna uzbuna dovela do blokade Londona

Djelovi Londona danas su bili blokirani, a ljudima je naređeno da ne izlaze napolje nakon što je u finansijskom centru grada, u blizini kule Gerkin, prijavljeno sumnjivo vozilo.

Na lice mjesta, zbog straha od bombe, upućena je policija sa psima tragačima, ali je kasnije policija incident proglasila za lažnu uzbunu, povukla se, a ulice su otvorene za saobraćaj.

Britanski mediji navode da je robot za deaktiviranje bombi poslat na ulice oko Gerkina, a da je policija blokirala to područje.

Porparol policije Londona rekao je da se policija nalazila na licu mjesta nakon što je prijavljeno sumnjivo vozilo na ulici.

Robot je pregledao sivi automobil marke "ford fokus" parkiran prekoputa kule Gerkin, prenose agencije.

"Zamoljeni smo da se evakuišemo zbog sumnjivog vozila parkiranog ispred zgrade. Svi smo se prebacili na stepenice", rekao je jedan od svjedoka, koji radi u Gerkinu, za Ivning Standard.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније