Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 07. 2013. 10:20 >> 10:20

TRAŽI ISTRAGU

Francuska osudila nasilje u Egiptu

Francuska je osudila jučerašnji napad koji je egipatska vojska izvela na narod, pozvala na trezvenost i zatražila efikasnu istragu, hapšenje i kažnjavanje krivaca za ubistvo oko 50 ljudi.

Portparol Ministarstva vanjskih poslova Francuske Filip Lalio izjavio je da njegova zemlja osuđuje događaje u Egiptu odakle god oni došli, i da poziva na izbjegavanje eskalacije nasilja.

“Pozivamo sve strane na trezvenost i uspostavljanje nacionalnog jedinstva”, rekao je on.

Lalio je takođe istakao da Francuska zahtijeva sprovođenje istrage u vezi s događajem u kojem je ubijeno oko 50 ljudi, kao i hapšenje i kažnjavanje krivaca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније