Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 01. 2013. 14:45 >> 14:51

SMRTNA KAZNA

Britanka osuđena za šverc droge

Sud u Indoneziji osudio je Britanku Lindzi Džun Sandiford (56) na smrtnu kaznu zbog šverca kokaina, vrijednog dva i po miliona dolara, iako je tužilaštvo tražilo kaznu zatvora od 15 godina.

Sud u okrugu Denpasar zaključio je da je Sandiford prekršila stroge zakone o švercu droge, da je narušila imidž Balija kao turističke destinacije i oslabila državni program prevencije trgovine drogom. Sandifordova je uhapšena u maju kad su carinski službenici na aerodromu u Baliju otkrili 3,8 kilograma kokaina u njenom prtljagu. Na sudu je izjavila da je drogu unijela u zemlju, jer je na to primorala banda koja je prijetila da će nauditi njenom djetetu.

Trenutno na izvršenje smrtne kazne u Indoneziji čeka više od 114 zatvorenika, od čega je najmanje 40 stranaca, a većina je osuđena zbog šverca droge.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније