Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

12. 02. 2013. 09:37 >> 11:42
1

NAKON PAPINOG POVLAČENJA

VIDEO: Grom udario u katedralu Svetog Petra

Na dan ostavke pape Benedikta XVI, kupolu katedrale Svetog Petra pogodio grom.

 

Fotografiju udara groma objavila je na svojim stranicama italijanska agencija „Ansa“ nakon čega se, prizor proširio društvenim mrežama brzinom munje, prenosi Dnevnik.hr.

Papa Benedikt XVI odlučio je povući se sa čela Katoličke crkve. Vijest koju je objavio iznenada, izazvala je nevjericu kako u crkvenim redovima, tako i u cijelom svijetu.

O tome nisu znali ni njegovi najbliži saradnici. Kao razlog odlaska papa kojem je 85 godina, naveo je svoje zdravstveno stanje. Sveta Stolica tvrdi kako razlog penzionisanja nije nikakva konkretna bolest.

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније