Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio P.R. [ Beta ]

11. 12. 2017. 16:32   >>  16:06

ČETVORO POVRIJEĐENO

Njujork: Eksploziju povezuju sa terorizmom

Najmanje četiri osobe, uključujući i osumnjičenog za napad, povrijeđene su danas u eksploziji u njujorškom metrou koju američki zvaničnici povezuju sa terorizmom.

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je da današnja eksplozija u Njujorku predstavlja pokušaj terorističkog napada.

Policija je saopštila da je improvizovana eksplozivna naprava eksplodirala u podzemnom prolazu za pješake između Sedme i Osme avenije i 42. ulice.

Visoki zvaničnik policije Džejms O'Nil rekao je da se ekspolzija u metrou u Njujorku smatra incidentom povezanim sa terorizmom.

Neimenovani policijski zvaničnik rekao je prethodno za agenciju AP da je bomba u trenutku eksplozije bila vezana za tijelo napadača.

Tri osobe su lakše povrijeđene, kao i osumnjičeni za napad koji je priveden.

Mediji su najprije prenijeli da je do eksplozije došlo na autobuskom stajalištu na Menhetnu, a kasnije su se pojavile informacije da se incident dogodio na stanici podzemne željeznice.

Saobraćaj u podzemnoj željeznici ispod Tajms skvera je ograničen zbog policijske akcije, a neki putnici su evakuisani iz predostrožnosti.

Bijela kuća je saopštila da je predsjednik SAD Donald Tramp obaviješten o incidentu na Menhetnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније