Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug,I.Š. ]

15. 12. 2017. 08:27   >>  07:55 1

ZAZVONIO CRVENI TELEFON

Razgovarali Putin i Tramp

Predsjednik Rusije Vladimir Putin i američki predsjednik Donald Tramp razgovarali su telefonom, potvrdio je Kremlj.

 

 

 

Teme razgovora bile su situacija u vezi nuklearnog programa Sjeverne Koreje, kao i aktuelna pitanja bilateralnih odnosa, prenosi Tass.

Razgovor je inicirala američka strana, a dodaje se da će kontakti biti nastavljeni, saopštio je Kremlj. Podsjetimo, Putin je juče održao veliku godišnju konferenciju za medije, na kojoj se akreditovalo čak 1.640 novinara iz cijelog svijeta.

Govorio je o svim temama, a između ostalog bio je pitan i u vezi odnosa sa SAD, Trampom, "špijunskim ratom" između dvije zemlje...

Putin je u jednom odgovoru čak pohvalio Trampa i ono što je do sada uradio i dodao da bi mogao sa njim da pređe i na "ti".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније