Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug,I.Š. ]

15. 12. 2017. 09:19 >> 08:47

ODLUČENO JEDNOGLASNO

Predsjednički izbori u Rusiji 18. marta 2018.

Predsjednički izbori u Rusiji biće održani 18. marta sljedeće godine, odlučio je danas Savjet Federacije, gornji dom Federalne skupštine Rusije.

 

 

Odluka, koja je donijeta jednoglasno, biće objavljena u roku od pet dana, nakon čega zvanično može da počne predizborna kampanja, prenosi Tass.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je juče da će na predstojećim predsjedničkim izborima učestvovati kao nezavisan kandidat, uz konstataciju da opozicija nema "snažnog kandidata" koji bi mu se suprotstavio.

Putin (65) je, na godišnjoj konferenciji za novinare, rekao da već ima predizborni program i da se nada podršci više od jedne političke partije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније