Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

15. 12. 2017. 10:41 >> 10:08

SUMNJA NA KORUPCIJU

Izraelska policija ispituje Netanjahua

Policijski istražitelji danas ispituju premijera Izraela Benjamina Netanjahua sedmi put u njegovoj zvaničnoj rezidenciji u Jerusalimu zbog sumnji za korupciju.

 



Izraelski mediji navode da će se većina pitanja odnositi na takozvani Slučaj 1000 u kome je Netanjahu osumnjičen da je primao skupe poklone od milijardera.

Procjenjuje se takođe da bi to moglo biti posljednje ispitivanje u vezi sa tim slučajem. Netanjahu je osumnjičen i da se dogovarao sa vlasnikom tiražnog Jediot ahronota za povoljnije izvještavanje o sebi u zamjenu za smanjenje uticaja konkurentskog dnevnika Izrael Hajom.

Taj slučaj nazvan je Slučaj 2000.Pripremajući se za policijsko ispitivanje, Netanjahu je jučerašnji dan proveo sa svojim pravnim savjetnicima. On poriče da je bilo šta loše učinio i optužuje medije za lov na vještice protiv njega i njegove porodice.

Ovi skandali još nijesu ugrozili Netanjahuovu poziciju premijera, ali su uticali na njegovu popularnost, navodi AP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније