Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 12. 2017. 18:35 >> 18:37

FRANCUSKI ALPI

Evakuisano 150 skijaša blokiranih u žičarama

U francuskim Alpima u toku operacija evakuacije više od 100 skijaša blokiranih u žičarama koje su stale na pola puta do staze za skijanje, saopštile su spasilačke službe.

Oko 150 skijaša koji su danas nekoliko sati bili blokirani u žičarama zaustavljenim na putu do staze za skijanje u francuskim Alpima, evakuisano je u akciji spasavanja, saopštila je spasilačka služba.

Operacija spasavanja je počela u 15.30 i završena je dva sata kasnije, izjavio je direktor turističkog centra Šamrusa na jugoistoku Francuske, Frank Lekutr.

"Svi će stići na tradicionalnu večeru za Badnje veče", dodao je on navodeći da niko nije povrijeđen i da su vremenske prilike bile povoljne.

Kvar se dogodio oko 14.00 kada su žičare koje mogu da prime po desetak osoba, stale na pola puta. Žičare su bile na 1.700 metara nadmorske visine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније