Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Mina ]

30. 12. 2017. 15:43 >> 15:13

GAZA

Palestinci napali vojsku, ubijen demonstrant

Izraelska vojska saopštila je da je oko dvije hiljade Palestinaca napalo vojnike duž granjice sa pojasom Gaze kotrljajući na njih zapaljene gume i bacajući kamenje, a palestinsko Ministarstvo zdravlje objavilo je da je u sukobima ranjen demonstrant koji je kasnije preminuo.

Kako prenosi AP, Ministarstvo je saopštilo da je 20-godišnji Džamal Musleh preminuo nakon što je u petak ranjen u grudi iz vatrenog oružja.

Prema tvrdnjama izraelske vojske, njeni pripadnici su nakon napada kojima su bili izloženi pucali "selektivno u pravcu četvorice glavnih podstrekača".

AP navodi da su maskirani ekstremisti i ljudi koji su žalili smrt Musleha pronijeli njegovo tijelo ulicama Gaze do mjesta sahrane, mašući palestinskim zastavama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније