Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

03. 01. 2018. 16:49 >> 16:16

ZBOG OLUJE

Ajfelova kula danas zatvorena

Ajfelova kula je danas zatvorena za posjetioce zbog jakih vjetrova koji će duvati u Parizu, saopštila je kompanija koja održava najpoznatiji spomenik u Francuskoj.

Zapadni i sjeverni dio Francuske kao i šire područje Pariza danas su pogođeni olujom "Eleonora", koja je uzrokovala prekide struje i poremećaj vazdušnog saobraćaja.

Rafalni vjetrovi brzine više od 100 kilometara na sat primorali su kompanija SETE koja održava Ajfelovu kulu da je zatvori za posjetioce.

"Ajfelova kula nije jutros otvorena iz bezbjednosnih razloga", navodi se u saopštenju.

Gradske vlasti su sa svoje strane saopštile da će danas zbog oluje biti zatvoreni parkovi, vrtovi i groblja.

Oluja "Eleonora" je četvrta od početka decembra koja je pogodila Francusku. Prije nje su bile oluje "Ana", "Bruno" i "Karmen".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније