Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 01. 2018. 20:31 >> 20:10
2

AMERIČKI MILIJARDER

Ulaže 30 miliona u kampanju protiv Trampa

Američki milijarder i ekolog Tom Stejer izjavio je danas da će izdvojiti 30 miliona dolara da pomogne demokratama da pobijede na izborima za Predstavnički dom Kongresa u novembru i dodao da će nastaviti kampanju protiv predsjednika Donalda Trampa.

Stejer je rekao da će se i on kandidovati za te izbore ali nije naveo da li bi se kandidovao i za predsjedničke izbore 2020.

Milijarder je dodao da će pojačati kampanju za potpisivanje peticije za smjenu Trampa. Tu peticiju onlajn je već potpisalo oko četiri miliona ljudi na sajtu needtoimpeach.com.

"Moj cilj je da smijenim Donalda Trampa", rekao je nedavno Stejer novinarima.

U novembru će biti održani izbori, za oba doma Kongresa, Predstavnički dom i Senat, u kojima repubikanci imaju većinu. Demokrate se nadaju mogućoj pobjedi u Predstavničkom domu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније