Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

12. 07. 2013. 10:49   >>  10:50

PROBLEMI

Nezaposlenost u Grčkoj skoro 27 odsto

Nezaposlenost u Grčkoj porasla je u aprilu, u odnosu na mart, i iznosila je 26,9 odsto.To je saopštio Biro za statistiku Grčke.

Podaci pokazuju da je u aprilu nezaposlenost bila viša nego u martu, kada je iznosila 26,8 odsto, kao i u odnosu na april prošle godine, kada je bila 23,1 odsto.

Zvanični podaci pokazuju da je 1,33 miliona ljudi tražilo je posao u aprilu, dok je zaposlenih bilo 3,63 miliona. Među mladima do 26 godina nezaposlenost je u aprilu iznosila 57,5 odsto, a prije pet godina u Grčkoj 22,3 odsto mladih nije imalo posla.

Grčka, inače, spovodi oštar program štednje i podizanja poreza da bi dobila stranu finansijsku pomoć neophodnu da izađe iz recesije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније