Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 01. 2018. 19:37   >>  19:05

ISTRAŽIVANJE POKAZALO

Melanija popularnija od Donalda

Prva dama SAD Melanija Tramp i dalje je popularnija među Amerikancima od svog supruga, američkog predsjednika Donalda Trampa, navodi Si-En-En (CNN).

 

Istraživanje CNN-a pokazalo je da 47 odsto ispitanika ima pozitivno mišljenje o Melaniji, a da Donalda Trampa podržava 40 odsto anketiranih.

Prva dama imala je stabilnu podršku tokom cijele 2017. godine, a najviše u martu s 52 odsto, dok je godinu dana ranije 36 odsto anketiranih imalo pozitivno mišljenje o njoj.

Ipak, 37 odsto anketiranih ne podržava gospođu Tramp, a njenog supruga čak 55 odsto, piše CNN.

Iako je Melanija Tramp imigrantkinja, podrška 23 odsto ljudi iz te grupe anketiranih manja je od 50 odsto ispitanika koji je podržavaju, a koji su rođeni u SAD.

Najnovije istraživanje za CNN sprovela je kompanija SSRS u januaru na uzorku od 1.005 stanovnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније