Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug,I.Š. ]

25. 01. 2018. 14:52 >> 14:23
4

ALI NIKADA

Meksiko: Nikada nećemo platiti Trampov zid

Bivši predsjednik Meksika ponovio je danas da Meksiko nikada neće plati izgradnju zida na američko-meksičkoj granici što traži predsjednik SAD Donald Tramp.

 

 

 

"Nikad, nikad, nikad nećemo platiti taj zid", rekao je on u intervjuu za Si-Bi-Es-En.

Tramp je tokom kampanje obećavao izgradnju zida, a o tim planovima govorio je i u prvoj godini mandata.

Ako bi se taj zid izgradio, to ne bi imalo nikakve koristi, rekao je Foks i dodao da postoje bolje alternative za obezbjeđivanje granica, kao što je upotreba dronova.

"Kakva je korist od toga? Sa 30 milijardi dolara, možete da napravite mnogo bolje stvari od tog zida", rekao je on. I dok Tramp tvrdi da će zid spriječiti krijumčarenje droge iz Meksika, Foks kaže da se osim marihuane, većina narkotika ne proizvodi u Meksiku, već se doprema iz Južne Amerike i prenosi preko granice u SAD.

On kaže da zid ne bi spriječio transport nedozvoljenih supstanci. "Ako hoćete da trošite svoj novac, vi američki poreski obveznici, imate pravo na to. Izgradite zid.

Ali siguran sam da zidovi ne funkcionišu, zidovi nikad nisu djelovali u istoriji", poručio je Foks.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније