Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

14. 07. 2013. 09:27 >> 09:27

IŠČEKIVANJE

Britanija:Stiže kraljevska beba!

Odbrojavanje do rođenja kraljevske bebe je počelo. Kejt Mildton danas počinje termin za porođaj, bolnicu su okupirali novinari, a kladioničari nude najrazličitije ponude za tipovanje: od odjevne kombinacije koju će Kejt nositi na porođaju do imena bebe.

 

 

Dajana, Aleksandra i Džordž su, prema kladioničarima, najvjerovatnija imena kraljevske bebe.

U kladionicama možete uplatiti novac na svaki aspekt dana D: od tačnog sata kada će se Kejt poroditi, da li će roditi dječaka ili djevojčicu i najvažnije - kako će ih nazvati.

Najviše kladioničarskih listića uplaćeno je upravo na tipovanje pola i imena bebe. Tako su kladioničari postavili odnos 60:40 da će Kejt roditi djevojčicu, a šanse su 4:1 da će se ona zvati Aleksandra ili Viktorija, i 8:1 da će se zvati Dajana.

Datum 17. jul je označen kao najvjerovatniji dan kada će se vojvotkinja poroditi. Ukoliko rodi dječaka, šanse su 6:1 da će se on zvati Džordž.

I novinari koji kampuju ispred bolnice klade se i uplaćuju sume od najviše pet funti. Poštuju samo jedno pravilo: nema došaptavanja s babicama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније