Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

31. 01. 2018. 17:34 >> 17:00

PAO HELIKOPTER

Kalifornija: Troje mrtvo, dvoje povrijeđeno

Troje ljudi je poginulo, a dvoje je povrijeđeno kada se helikopter srušio na kuću u predgrađu u Južnoj Kaliforniji neposredno poslije polijetanja, saopštili su zvaničnici.

Helikopter je udario u kuću u naselju u Njuport Biču sa takvom snagom da je jedva prepoznatljiv. Smrskani metal stoji na gomili pored jedne kuće, rep i rotor vire iz krova susjedne zgrade, a komad letjelice od dva metra pao je na ulicu ispred treće kuće.

Četiri osobe bile su na helikopteru tipa Robinson R44 kada se srušio. Svi četvoro su među poginulim i povrijeđenim, a jedna osoba koja je bila na tlu, ali ispred kuće, takođe je povrijeđena, rekli su policijski zvaničnici Njuport Biča.

Helikopter je poletio sa aerodroma Džon Vejn udaljenog oko 1,6 kilometra od mjesta udesa, rekao je portparol Savezne uprave za avijaciju.

Helikopterom je upravljala kompanija Revolušon Eviejšn (Revolution Aviation) koja ima sjedište na aerodromu. Inače letjelica je privatno vlasništvo, i kompanija ga je iznajmljivala od aprila 2016.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније