Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

01. 02. 2018. 22:05 >> 22:46

"NIŠTA NEOBIČNO"

CIA pravda sastanke s ruskim obavještajcima

Direktor američke Centralne obavještajne agencije (CIA) Majk Pompeo rekao je da nema ničeg "neobičnog" u susretu američkih obavještajaca sa ruskim kolegama.

Pompeo je tako odgovorio na kritike lidera demokrata u Senatu Čaka Šumera jer su dvojica ruskih zvaničnika pod sankcijama SAD i EU dobila dozvolu da uđu u SAD.

Pompeo je u pismu Šumeru naveo da su se i prethodne američke vlade sretale s ruskim obavještajcima, a da su teme nedavnog sastanka bile borba protiv terorizma, bezbjednost avio-saobraćaja i sprječavanje povratka boraca sa stranih ratišta u SAD i Rusiju.

Šumer je ranije izjavio da je vrijeme tog sastanka sumnjivo - samo nekoliko dana prije no što je Trampova vlada odlučila da ne uvodi nove sankcije protiv ruskih političara i oligarha zbog navodnog ruskog miješanja u američke izbore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније