Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

03. 02. 2018. 09:55 >> 09:55
1

ISTRAGA O TRAMPU

Direktor FBI podržava zaposlene

Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI), Kristofer Vrej podržao je zaposlene u toj agenciji, nakon što je objavljen povjerljivi republikanski memorandum, u kome se iznose ozbiljne kritike na račun te američke federalne službe.

"Ja podržavam našu zajedničku riješenost da svoj posao obavljamo nezavisno i po propisima", naveo je Vrej u saopštenju osoblju FBI, prenosi Rojters.

Odbor za obavještajne poslove Predstavničkog doma Kongresa objavio je u petak povjerljivi republikanski memorandum, u kojem se tvrdi da su zvaničnici vodećih agencija za sprovođenje zakona u SAD zloupotrijebili ovlašćenja tokom istrage predsjedničke kampanje Donalda Trampa 2016. godine.

Sporni dokument, u kojem se FBI optužuje da je koristio nepotkrijepljene informacije da bi prisluškivao jednog od Trampovih saradnika, objavljen je poslije Trampove odluke da sa njega skine oznaku povjerljivosti.

Tramp je u obraćanju novinarima rekao da je "užasno" ono što je pročitao u memorandumu.

"Mislim da je sramno ono što se događa u ovoj zemlji. Veliki broj ljudi trebalo bi da bude posramljen i mnogo gore od toga", rekao je Tramp.

On je odobrio objavljivanje dokumenta uprkos primjedbama visokih zvaničnika Ministarstva pravde i Federalnog istražnog biroa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније