Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 07. 2013. 17:43 >> 17:43

UPRKOS PRITISKU

Rahoj odbio da podnese ostavku

Španski premijer Marijano Rahoj odbio je danas pozive da podnese ostavku povodom skandala oko finansiranja vladajuće stranke i rekao da neće dozvoliti da ovo pitanje poremeti njegov plan o sprovođenju reformi.

Pritisak na Rahoja raste od kada je blagajnik njegove Narodne stranke dao novi iskaz istražnom sudiji i rekao je da predavao koverte sa gotovinom Rahoju i ostalim stranačkim liderima od 2008. godine do 2010. godine.

Građevinski tajkuni navodno su davali novac rukovodiocima Narodne stranke u zamjenu za unosne poslovne ugovore.

Španska opozicija zahtijeva da on podnese ostavku, a to smatraju i pojedini članovi Rahojeve stranke.

Španski Visoki sud danas je ispitivao stranačkog blagajnika Luisa Barsenasa (55) koji se od prošlog mjeseca nalazi u pritvoru zbog optužbi za podmićivanje, pranje novca i utaju poreza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније