Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B.

17. 02. 2018. 09:30 >> 09:28

17 LJUDI U BOLNICI

Trampovi obišli povrijeđene u pucnjavi

Američki predsjednik i njegova supruga, Donald i Melanija Tramp, posjetili su sinoć u bolnici povrijeđene u nedavnoj pucnjavi u državi Floridi gdje je ubijeno 17 osoba.

Trampovi su posjetili povrijeđene na koje je pucao Nikolas Kruz (19). "Rad ljekara, medicinskog osoblja i cijele bolnice je nevjerovatan, jer su svi brzo reagovali i prebacili povrijeđene u rekordnom roku", rekao je Tramp u kratkoj izjavi prije odlaska u rezidenciju Mar-a-Lago gdje će provesti vikend.

U međuvremenu je Federalni istražni biro (FBI) na meti kritika, jer je priznao grešku da prošlog mjeseca nije reagovao na dojavu o tinejdžeru koji je 14. februara ubio 17 učenika u srednjoj školi u Floridi.

Kruz, bivši učenik škole, ranije je na društvenim mrežama objavljivao poruke vrlo "zabrinjavajućeg sadržaja". Napadač, za kojeg je navedeno da je mentalno porećen, pucao je poluautomatskom puškom AR-15.

Napad se dogodio u srednjoj školi Mardžori Stounmen Daglas u Parklandu, na istočnoj obali Floride.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније