Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

18. 02. 2018. 19:11   >>  19:11

NAPADAČ UBIJEN

Dagestan: Pet žena ubijeno u pucnjavi

Pet žena poginulo je danas na sjeveru Dagestana gdje je nepoznati muškarac otvorio vatru na vjernike koji su izlazili iz pravoslavne crkve, saopštile su lokalne vlasti.

U prvom izvještaju je navedeno da je muškarac ubio četiri žene i ranio nekoliko ljudi u Kizljaru, na sjeveru Dagestana, inače nestabilnoj oblasti ruskog Kavkaza.

"Jedna žena koja je bila teško povrijeđena u pucnjavi preminula je u bolnici", navele su vlasti, a prenosi agencija TASS.

Napadač, čiji identitet nije poznat, ubijen je kasnije u razmjeni vatre s policijom.

Lokalni mediji su prenijeli da je muškarac iz lovačke puške pucao na vjernike koji su izlazili iz pravoslavne crkve na sjeveru Dagestana, gdje pretežno živi muslimansko stanovništvo.

Dagestan je postao središte pobune islamista koja se proširila Kavkazom poslije dva rata u susjednoj Čečeniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније