Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

22. 02. 2018. 23:36 >> 23:33

OPTUŽBE PENSA

"Sestra Kim Jong Una stub tiranskog režima"

Američki potpredsjednik Majk Pens optužio je danas sestru lidera Sjeverne Koreje Kim Jong Una, s kojom je prisustvovao otvaranju Zimskih olimpijskih igara (ZOI) u Pjongčangu, da je "stub" tiranskog režima koji ugrožava milione građana.

"Sestra Kim jong Una je centralni stub najgoreg tiranskog i represivnog režima u svijetu. To je zlobna porodična klika koja brutalizuje, ubija, zatvara i maltretira oko 25 miliona ljudi", rekao je Pens na jednom skupu republikanaca kod Vašingtona.

Američki potpredsjednik je rekao da će SAD ostati odlučne protiv Sjeverne Koreje sve dok prijeti zemlji i njenim saveznicima i dok ne odustane od nuklearnog programa.

Pens i Kim Jo Jong prisustvovali su otvaranju ZOI u istoj loži pod budnim okom kamera iz cijelog svijeta. Nijesu razmijenili nijednu riječ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније