Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina; B.V.

24. 02. 2018. 08:10   >>  08:11 2

UHAPŠENA ŽENA

Kombijem pokušala da probije ogradu Bijele kuće

Američka tajna služba saopštila je da je uhapšena žena, koja se kombijem namjerno zaletjela u zaštitnu ogradu Bijele kuće, ali je nije probila.

"Tokom incidenta nije došlo do pucnjave i niko od pripadnika policije nije povrijeđen", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, 35-godišnja žena iz La Verna, u državi Tenesi, već je ranije imala "susrete" sa policijom u blizini Bijele kuće, čije su posledice bila "brojna hapšenja za razne krivične prekršaje.

U saopštenju se ne navodi ime uhapšene žene, prenosi Rojters.

Bijela kuća je privremeno bila djelimično zatvorena poslije incidenta, koji se dogodio ubrzo nakon sastanka američkog predsjednika Donalda Trampa i australijskog premijera Malkom Turnbula, koji se i dalje nalazio u Bijeloj kući.

Tramp je na Tviteru zahvalio tajnoj službi na dobro urađenom poslu.

Si-En-En navodi, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, da incident nije bio usmjeren protiv Trampa niti bilo koga u Bijeloj kući, već da se vjerovatno radi o osobi s mentalnim problemima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније