Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

02. 03. 2018. 13:26   >>  13:29

VOJNI KAPACITETI

Zaharova: Rusija ne želi sukob sa SAD

Rusija, kada jača svoju odbrambenu snagu i svoje vojne kapacitete, čini sve da izbjegne vojni sukob sa Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), kazala je portparol Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova.


"Jučerašnje obraćanje predsjednika Vladimira Putina pred Federalnom skupštinom to i potvrđuje. Sve je urađeno da do toga ne dođe", izjavila je ona, odgovarajući na pitanje da li je moguć direktan vojni sukob Rusije i SAD.

Zaharova je podsjetila da svi dosadašnji napori i pokušaji Rusije da pozovu SAD na konstruktivan dijalog, nažalost, nisu donijeli rezultat, prenose agencije. 

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin juče je u obraćanju Federalnoj skupštini predstavio najmodernije tipove strateškog naoružanja koji, kako je kazao, nemaju pandane u svijetu. 

On je istakao da je rast vojne snage Rusije garant mira u svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније