Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

08. 03. 2018. 18:55   >>  18:52

GRČKA

Starac 40km vozio u kontrasmjeru

Grčka policija je uhapsila 80-ogodišnjeg vozača koji je na autoput ušao u kontrasmjeru i brzo vozio oko 40 kilometara, udarivši policijski automobil koji je pokušao da ga zaustavi.

U saopštenju se navodi da je taj čovjek sinoć ušao na autoput kod sela Portarija na Halkidikiju i vozio ka Solunu brzinom i do 100 kilometara na sat.

Uplašeni vozači su kasno sinoć pozvali policiju koja je zatvorila autoput i poslala patrolno vozilo da ga presretne.

Međutim, osumnjičeni je samo nastavio da vozi, odbacivši u stranu policijski automobil, i zaustavio se tek nekoliko kilometara dalje, kad je udario u ogradu. Nije bio povrijeđen.

Policija je navela da čovjek ima zdravstvenih problema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније