Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

10. 03. 2018. 09:24 >> 09:22

SAD

Četvoro mrtvih u talačkoj krizi

Bivši američki vojnik Albert Vong ubio je tri osobe tokom talačke krize u centru za veterane u američkoj državi Kaliforniji, saopštile su lokalne vlasti. Policija je pronašla i njegovo tijelo u toj zgradi.

U centar u Jaontvilu, jednom od najvećih domova za veterane u SAD, naoružani napadač je upao u petak ujutru, kada su odjeknuli pucnji.

Tijela tri žrtve i napadača pronađena su tek sinoć, po lokalnom vremenu.

Napadač je identifikovan kao 36-godišnji Albert Vong, a članoci njegove porodice rekli su da je nedavno izbačen iz programa za veterane koji pate od posttraumatskog stresa.

Sve tri žrtve su bile su odgovorne za sprovođenje programa centra.

Vong, koji je služio godinu dana u Avganistanu od 2011. do 2012, više puta je bio pohvaljen za zasluge.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније