Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

15. 03. 2018. 11:50   >>  12:00 7

PRI POLIJETANJU

Iz ruskog aviona ispale zlatne poluge

Vrata na ruskom teretnom avionu An-12 koji je prevozio dragocjene metale slučajno su se otvorila pri polijetanju sa aerodroma u Jakukutsku na dalekom istoku zemlje i po pisti se rasulo oko tri tone zlata, prenosi danas ruska novinska agencija Tass.

U toku je istraga oko ovog incidenta.

Avion An-12 aviokompanije Nimbus poleteo je danas iz Jakutska za Krasnojarsk sa 9,3 tone zlata i drugih dragocjenih metala, prema saopštenju državnog Istražnog odbora.

Prema preliminarnim informacijama pronađeno je 172 poluga težine 3,4 tone, navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova te oblasti i dodalo da je dio tereta ispao zato što vrata nijesu bila dobro pričvrćena, prenosi Tass.

Avion je bezbjedno sletio na aerodromu Magan, 12 kilometara od Jakutska. U avionu je bilo pet članova posade i niko nije povrijeđen.

Slike objavljene preko društvenih mreža pokazuju zlatne poluge rasute po pisti, prenosi agencija AP.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније