Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

15. 03. 2018. 17:57   >>  21:20 8

TRAMP PORUČIO

"Izgleda da je Rusija otrovala Skripalja"

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da "izgleda kao da je Rusija odgovorna za trovanje bivšeg dvostrukog ruskog agenta u Velikoj Britaniji".

Tramp je novinarima, pošto je njegova administracija najavila nove sankcije ruskim entitetima zbog miješanja u predsjedničke izbore 2016, rekao da SAD napad nervnim agensom na bivšeg špijuna Sergeja Skripalja uzimaju "veoma ozbiljno".

Tramp je u utorak razgovarao s britanskom premijerkom Terezom Mej. On je rekao da vlade dvije zemlje razgovaraju o sljedećim koracima.

"To je nešto što nikad, nikada ne treba da se desi", kazao je Tramp.

Lideri SAD, Francuske, Njemačke i Velike Britanije izdali su danas zajedničko saopšenje u kojem se osuđuje Rusija zbog "prve ofanzivne upotrebe nervnog agensa u Evropi poslije Drugog svjetskog rata".

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније